Litt bakgrunnsinfo


Vet du at det finnes en diagnose for sånne som meg? Tsundoku, heter den. Det er trangen til stadig å kjøpe nye bøker, selv om du ikke har lest de du har.


Jeg er omtrent oppvokst på biblioteket. Det var mitt favorittsted når jeg var liten. Hvem er jeg? Jo jeg heter Gøril, er østlending på avveie, bor på Jæren, driver mitt eget firma - jobber som rådgiver og kaller meg butikkekspert. Jeg reiser Norge rundt og jobber med selvstendige butikker, har også en del onlinekurs og rådgivning. Jeg er en engasjert og allsidig dame. Jeg har en fantastisk sønn, et par fosterbarn, ymse bonusbarn og en katt. En katt som ikke virker. 

Jeg har et stort interessefelt, er veldig glad i sjokolade, elsker å reise og blir glad av å gå på cafe. Jeg foretrekker norsk samtidslitteratur, men kan lese andre ting og. Dessuten liker jeg å kjøpe domener og lage nettsider. Jeg har fibromyalgi, hatt det i mange år, men nettopp "kommet ut av skapet" med kronisk sykdom. Guilty pleasures: Ryddeporno. What? Ja, det finnes så mange herlige instagramsider og bilder av system, orden og alt i Marie Kondo-stil og sånt. 


Sjekk ut Leselykke på facebook og instagram der finner du bokanbefalinger, pene bokbilder, og alt bokrelatert jeg kommer over. For deg som måtte være spesielt interessert i eldre anbefalinger så finner du de på denne linken:

http://leselykken.blogspot.com/

"Dont`t judge a book by its color", WHAT? ;-) men av og til så matcher neglelakken og bøkene, eller bøkene og tekoppen, eller bøkene og utsikten. Er du boknerd så er du boknerd. Det er lett å ta fine bilder av bøker. 

Når bøkene er lest går de enten videre til venner og kjente, eller til naboene. Som en som kjøper alt for mye bøker, har jeg fått spesialsnekret et bokhus til å ha utenfor huset til glede for nabolaget eller forbipasserende. 

Og så besøke bokhandlere, da. Det er også en slags hobby. Det er helt umulig å gå forbi en bokhandel uten å gå inn. Den mest berømmelige er flyplassbokhandelsmellen. Livredd for ikke å ha nok bøker med på reise.